Lao Wai

Betygsätt denna restaurang:

GD Star Rating
loading...

Lao Wai är en kinesisk, vegetarisk, mysig liten restaurang på Luntmakargatan. Denna restaurang är inget för köttälskande vandaler då Lao Wai enbart serverar vegetarisk mat. Lao Wai lagar rätter hämtade ur de Sichuanesiska och Taiwanesiska köken.  Då restaurangen är ganska liten bör man anlända tidigt vid lunch för att kunna få sig en sittplats. Lao wai använder inga ägg, mjölkprodukter eller animaliska produkter i sina rätter.

Funderar du på att hämta mat på Lao wai bör du ringa och beställa innan för att slippa kö i den annars ganska så trånga lokalen. Besök gärna Lao wai´s hemsida för mer information om deras fantastiska kök.

Lao Wai, 8.4 out of 14 based on 25 ratings

Recensera denna restaurang

 1. Andreas skriver:

  Otroligt gott, bästa vegetariska i kvarteret!

 2. Calle skriver:

  Jag kan inte annat än hålla med Andreas; väldigt gott. Även fast jag är en köttälskare.

  Om jag ska nämna något negativt så är det att de tar ut 5kr i kortavgift vid köp under 100kr.

 3. Michael skriver:

  Jag var lite skeptisk till Lao Wai, tofu är inte riktigt min grej. Men jag måste säga att det var riktigt bra, och tofun var helt okej.

 4. Olle skriver:

  I fönstret sitter en lapp med citat ur recensioner från två tidningar: Svenska Dagbladet, vars recension är mycket positiv, och Aftonbladet (eller om det var Expressen) som är mindre vänliga i sitt omdöme. Att man markandsför sig på det sättet säger en del om vilka man riktar sig till, och de blir nog knappast besvikna.

  Varning utfärdas dock för att maten är lite slemmig. Om det är bra eller dåligt är nog en smaksak.