Tulegatan 7

Betygsätt denna restaurang:

GD Star Rating
loading...

På Tulegatan 7 serverar man husmanskost till lunch, med inspiration hämtat ifrån det italienska köket. Det ingår alltid sallad och bröd. Är du sugen på något lättare så erbjuder även Tulegatan 7 olika sorters sallader och smörgåsar.

Eftersom Tulegatan 7 ligger i samma hus som UR så kan man ibland få dela bord med någon känd från tv, som det så fint heter.

Tulegatan 7, 5.9 out of 14 based on 18 ratings

Recensera denna restaurang

 1. Magnus skriver:

  Testade att ta med mig en Nobellax idag och måste säga att den var klart godkänd. Om något så var det kanske lite välsaltat och om man suttit i lokalen kanske ljudnivån var något för hög.

 2. Michael skriver:

  Tulegatan 7 har bra husmanskost och schyssta sallader. Framförallt tycker jag det är bra att man kan köpa gårdagens lunch till rabatterat pris (även om jag inte testat just det ännu).

 3. Anna-Carin skriver:

  Tulegatan 7 håller en genomgående bra standard med allt ifrån klassisk husmanskost till fräscha sallader. Min favorit är helt klart kycklingsalladen med chevre. Ett mycket prisvärt alternativ för den som vill äta nyttigt men också bli mätt.

 4. Ludvig skriver:

  Tog med en pasta i tisdags, klart godkänd husman som håller bra standard. Lite torrt vad gäller salladsbuffé.

 5. Christian skriver:

  Tulegatans Räk- och kräftstjärtssallad är fantastiskt god. De snålar definitivt inte med de goda räkorna och kräftstjärtarna. De erbjuder dessutom möjligheten att fylla på salladen från restaurangen vanliga sallads- buffé.